Lugn vilodag.

Publicerat: 2012-12-30 / 21:30:55 | Kategori: Allmänt
Andre var och handlade lite idag,jag var bara hemma då jag fortfarande har problem med att gå,tar tabletter med jämna mellanrum så jag ska kunna ta mig upp en liten stund iaf. Ikväll så hämtade han Simon på busstationen då han ska sova över här o åka tillbaka till Polen i morgon igen. I morgon på nyårsafton så kommer Mogge,Morsan o Sandra o Ronny,det blir bara lugnt då jag inget kan göra,bara glad om jag kan vara uppe en liten stund. Ser nu på Avatar emd mitt hjärtegryn Elsa liggande på mitt ben,hon är otrolig...hon känner av hur jag mår o kollar till mig med jämna mellan rum,ligger dessutom ofta på mig som för att ge mig healing =) Älskade katta. Tur jag har en fin make som hjälper mig nu när jag är som en skrutt. Trevligt nyår på er alla.
Apoteket nära till hands,annars kommer jag inte ur sängen.
Avatar.

Lustgas.....

Publicerat: 2012-12-29 / 17:50:00 | Kategori: Allmänt
I morse skulle jag ta mig till toaletten,hade tagit 2 tradolan o 1000mg alvedon före,men när jag skulle resa mig upp från toaletten gjorde det så ont att jag trodde jag skulle dö....föda barn är en baggis o det har jag gjort 4ggr. Fick lägga mig på knä över toaletten,svimfärdig o svårt att andas,tog bricanyl för att underlätta,men efter 2 försök att ta mig upp,men jävulska smärtor då jag måste sätta mig ner igen så fixk vi lov att ringa ambulansen efter att ha legat övet toan i 2 TIMMAR. Så obehagligt att vara så svimmfärdig att allt är vitt och man inte kan andas. Dom kom men jag fick inge starkare än mitt tradolan utan att följa med dom,men det ville jag inte då var outhärdligt att röra mig,fick då lustgas till svimm gränsen o sedan hjälpte dom mig till sängen medans jag förtsatte att andas in gasen. Har nu ett helt apotek på byrån där jag måste ta allt regelbundet o även paraflex.... Hoppas det ger sig snart då det är så handikappande,kan ju inte göra något. Blir så ledsen då det ibland känns som om folk inte fattar hur dålig jag är ,som att man fejkar ibland,vore bra om man blev så här dålig så sjukvården o fkassan förstår.... Man orkar inte finnas till jämt för alla,som den som alltid ska finnas till hands då alla andra "som inte" har tid har en ursäkt. Jag är sjukskriven för att kroppen inte är så stark,mina diskar är skit både i nacken o ländryggen o värk överallt hela tiden,det är tröttsamt att alltid måsta förklara sig.
Så här roligt hade jag det i morse,fuckad bild men det bjuder jag på.
Fick med näppe på mig denna med Andres hjälp innan ambulans gubbarna kom,fräsch man kände sig =(

Värre än någonsin....

Publicerat: 2012-12-28 / 15:20:14 | Kategori: Allmänt
I morse skulle jag försöka ta mig ur sängen för att ta medicin,men jag blev stående i köket och tog mig ingenstans....hade så ont att tårarna rann och jag kippade efter andan,Andre sa åt mig att vara tyst,MEN inte går det när man har 10 ont på en skala till 10,ropade bara rakt ut. Kunde inte ta mig i säng så jag hamnade på knä vid sängen och fick ligga så till all tradolan mm verkat lite. Har sedan legat hela dagen,när jag varit tvungen att ta mig upp så har det blivit olidligt varje gång.....fy sa den lede för att inte kunna gå. Hoppas ni andra haft en fin jul iaf. God kväll på er.
Vi fick då en fin jul.

Nu var det dax igen...

Publicerat: 2012-12-27 / 12:17:00 | Kategori: Allmänt
Idag var det dax för ryggen att paja igen,så nu ligger jag fullproppad med tradolan. Precis som vanligt så kommer det med jämna mellanrum men utan förvarning, är det inte det ena så är det de andra... Men man får väl se till det man har och inte till det man saknar.... Jag har en familj jag älskar och som finns som stöd och som jag gör allt jag kan för, men trots allt så känns det tungt emellanåt. Är inte så gammal men kroppen blir bara sämre och sämre så det gäller att vara glad medans man kan gå iaf. Fick så fina tofflor till jul av Petter "jag har ju hört att du är kall om fötterna" va gulligt..... Det är mjuka, lurviga tofflor o dom ska läggas i micron för att värmas o sedan så luktar dom underbart av lavendel =) Vad jag är jätteglad över är att ha en familj som jag kan prata med,även om vi har olika åsikter så törs jag säga min åsikt o att vi trots konflikter alltid hittar tillbaka till varandra o förhoppningsvis förstår varandra bättre o inte manipulerar varandra o låtsas en massa som många gör. Har trots allt alltid kunnat lita på min familj att dom finns när jag behöver dom o att jag ställer upp för dom. Även att jag har ett ex som jag vet finns om det skulle knipa o som jag alltid skulle ställa upp för,TROTS olika åsikter om mycket,men han är far till mina barn o vi har trots allt sett varandra växa upp o skapat våra underbara olika barn =),tack för dom. Livet blir aldrig som man planerat men det kanske blir som det är tänkt, MEN det får förhoppningsvis bli lättare för vissa som haft det tungt alldeles för länge,lite jämnvikt borde det väl bli. Kramar
Mina fina ,sköna tofflor
En påse med mycke roligt till Pennys kommande rum i deras nya lägenhet =)
Hittade en fin radio som lyser i mörkret =)

Middag hos modern.

Publicerat: 2012-12-25 / 19:23:58 | Kategori: Allmänt
I eftermiddag så åt Andre,jag o Mogge middag hos modern, Sandra var sjuk o Petter hade fortfarande feber,så det var bara vi. Vi åt gott o tog det bara lugnt o hade det gott. Sedan bara hem o slappa =)

GOD JUL ALLIHOPA

Publicerat: 2012-12-24 / 21:34:26 | Kategori: Allmänt
Hej o hopp,idag är det jul och vi var allihopa hos Nina o David. Det var Pennys första jul med tomten som hon var stor nog att förstå,jäklar vad kul hon hade,klappar i massor och mycket med uppmärksamhet =) Kul att Anton var med då han knappt sett Penny....han lekte mycket med henne.så kul. Alla verkade nöjda med sina klappar o det var ju kul. Sedan åkte vi hem o åt här,Anton fick snabb äta då han skulle tillbaka till Obbola o vara tomte,tjäna en slant ä ju inte dumt =) Sedan fick Andre skjutsa hem morsan o Mogge då vi alla var så trötta. God jul alla vänner.
Grattis min älskade make,han är som jesus o fyller år idag.
Anton spelar ett zombie spel som Andre fick i födelsedags present,kul med detta på kinect.
Petter fick hög feber igår så han bädda ner sig =)
Anton o Penny
Tomten var både skrämmande o kul =)
Gullisarna
Mat här hemma
Anton snabb äter.tomte jobb sedan =)

Juletid

Publicerat: 2012-12-22 / 15:08:02 | Kategori: Allmänt
Idag åkte vi och hämtade ett paket på preem,efter det tog vi en sväng till Sandra och Ronny. Vi fick en kopp kaffe o Sandra o Andre spelade lite kort =) En allmänt lugn dag,tur man fixat klapparna tidigare =)
Sandras fina katt Kurre
Kort spelarna =)
Mysigt hemma hos Sandra

Gud va folk....

Publicerat: 2012-12-21 / 16:11:00 | Kategori: Allmänt
Idag skulle vi handla det sista o det på coop,men när vi såg parkeringen så ångrade vi oss o de blev på willys istället. Hur kan de vara så mycket folk vid 12....usch o fy. For till morsan och åt en skink macka och kaffe =) gott va det. Nu blir det inte många knop här inte,spara på energi blir det. Trevlig kväll allihopa.

Nu får det för fn räcka....

Publicerat: 2012-12-19 / 21:46:47 | Kategori: Allmänt
Tog det lungt idag,då jag är såååå trött och ryggen håller att på gå av. På kvällen skulle morsan o jag till Mogge,vi handlade lite och åkte dit o fikade,så mysigt. MEN när vi skulle hem så hade morsan tappat hela sin nyckel knippa......vi letade o letade men vi fann den inte,sedan så åkte dörren till gamm bilen upp igen så vi fick jävlas med en vajer igen för att kunna hålla dörren stängd. Ikväll kom Andres bror Simon hit då han ska vidare i morgon till Malå,så vi fick en natt gäst =) Nu blir det sängen,så skönt.

Blir så less....

Publicerat: 2012-12-17 / 18:27:20 | Kategori: Allmänt
Var på lassa och tog prover i morse,brodern var samtidigt och tog en biopsi på tungan,bara hoppas att det inte är en tumör han har där.... Jag blir så jävla ledsen och arg,ska detta aldrig ta slut? Läkaren ringde i em och jag fick veta att nu är kolesterolet på 10.6!!!! Hur fn kan det bli så här,tror själv att det är struma och binjurana som krånglar,ska till endokrin i januari,hoppas på att få hjälp,men det är väl för mycket att önska....för det verkar aldrig ta slut.... Man ger snart upp,vem ska lyssna och förstå att provsvar inte är allt... Får jag inget gensvar nu så får jag nog lov att skaffa medel från nätet själv,men det ska inte behöva vara på detta viset,det är min kropp och jag känner den bäst! God kväll.

Loppis och handling.

Publicerat: 2012-12-15 / 17:41:39 | Kategori: Allmänt
Idag åkte vi på ica maxi och handlade det mesta till jul,även till morsan...tur jag har en stark karl =) Efter det tog vi en sväng på loppis,min favorit syssla och där hittade jag en massa kul =),tog även en fika där,så mysigt. Åkte till morsan med maten och fikade. Gjorde lite mera Rocky Road och sedan satte vi upp en lampa vi köpte. Nu ser jag en av mina stämnings höjare, Harry Potter =)
Bäste maken,väntar medans jag gör fynd =)
Lampan vi köpte.
Andre fick sig en ny hår/skägg trimmer.
Köpte dessa fina kuddar på tradera.
Det bästa man har sätter man på bordet heter det ju =)
Mommos älskling =)

Pennys första lucia =)

Publicerat: 2012-12-13 / 12:08:00 | Kategori: Allmänt
I morse åkte jag tidigt till Ersbodas folketshus,där hade Penny sitt första lusse firande. När jag kom dit så sov hon i vagnen,hade sovit sedan dom for hemifrån o fortsatt sova där. Var tvungen att väcka henne så hon inte missade allt. Sedan var det full fart,hon satt hela tiden med dom andra på scenen,hon fick leka med en frökens glitter o hade så kul. Sedan så fikade vi lite och efter det skulle hon springa runt med alla barnen,försökte få kort på henne men hon står ju aldrig stilla =9 Och sedan ville alla andra barn vara med på foto oxå...så det var en trevlig morgon. Fick klä på henne o sedan säga hej då o hon tittade länge efter mig. Var sedan så slut i ryggen att jag ligger nu i sängen,man tål ju inget alls. Trevlig lucia allihopa.
Hon sov så djupt att hon snarkade =)
Hahaha hon är som mommo,hon skulle titta i alla soptunnor....=)
Zackarias
Hjärtegrynet
Polarna =)
Penny fick leka med glittret o skrattade o var glad
En pojke som ville vara med på bild =)
Hon skulla bara vara med dom större barnen uppe på scenen o springa runt
Kolla in kropps språket =)
Fick ett fint kort iallafall...
Dax att fara, tack för idag.

Jäkla bil.

Publicerat: 2012-12-11 / 17:28:05 | Kategori: Allmänt
Igår var jag och fikade med en arbetskompis,hade just före varit på kupan och små handlat. Medans vi var och fikade så blev det kallare ute och när jag kom hem och tagit ut det jag handlat så gick det inte att stänga dörren bak.....och den andra dörren gick inte att öppna.... Vi strulade med fönen mm men det slutade med att vi fick ta en vajer tråd och fästa i handtaget på utsidan o dra in till passagerar sidans nackstöd och fästa,gissa hur det ser ut!! Så nu kan jag inte använda baksätet... Dessutom så strulade torkarna så den vid förar sidan åkte utanför rutan och stannade där. Så när jag åkte för att prover i morse så glepade dörren trots vajern,grrrrrr.... Ja ja får väl vara glad att den går =) Idag hade Nina visning av lägenheten igen så jag hoppas den blir såld nu,då det är en fin lägenhet och jag hoppas dom hinner flytta innan jul så det blir någon julkänsla för dom.
Lite fina bilder.

Nu är det fint ute,jule snö....

Publicerat: 2012-12-09 / 15:12:56 | Kategori: Allmänt
Idag blev det en tripp till apoteket och efter det en visit hos brodern,tog då med morsan då hon inte är så frisk. Det är kul att han är lite piggare och att han fixat lite tränings redskap som gåband och magtränare. Sedan så stannade morsan på middag och efter det så lade vi oss och vilade =) Till veckan blir det att få tid på labb och läkaren så jag kan få till Levaxin dosen, då det är så jobbigt med alla symtom på för mycket medicin.
Kul va =)

Helg

Publicerat: 2012-12-08 / 19:49:51 | Kategori: Allmänt
Idag gjorde vi några små köp och tog sedan en kopp kaffe hos morsan. På em så åt Sandra här och Andre och hon spelade kinect,ett spel Andre fått i tidig fördelsedags present... det var zombier som skulle jagas och dödas =) Morsan och Ronny kom oxå hit och vi låg o såg på en av mina favoriter "Harry potter"....löjligt....vem bryr sig,jag gillar det. Peppar,peppar, idag har hjärtat varit lugnare,men då skippade jag medicinen igår. idag tog jag den igen så vi får se hur det går.
God kväll.

Bara sjukdomar och strul...

Publicerat: 2012-12-07 / 21:17:26 | Kategori: Allmänt
Skulle träffa en arbetskamrat idag men kände igår att jag inte mådde bra. Jag har ett tag känt att det troligtvis är för mycket Levaxin jag äter men problemet blir att jag har både under och över symtom då jag sänkt dosen. Är sämre nu igen med yrsel,andfått,hjärtklappning,dubbel slag,svettas/fryser,får lägga mig på golvet för att inte svimma Jag tror själv att det är något med binjurarna och kortisol tillverkningen,då kan det bli fel med omvandligen av Levaxinet till T3, och man blir då sämre av medicinen. Var på akuten ikväll men inte gör dom nåt....så jag struntade i att ta medicinen idag då jag inte klarar mer hjärtsrusning mm, Ska ta prover och träffa läkaren snarast o tills dess tror jag att jag minskar ändå mer av medicinen på eget bevåg då man inte får någon hjälp. Jag mådde bra av att äta lchf,men minskade inte ett gram....men jag slapp vara hungrig. Men jag fick ett total kolesterol på 9,1 !!! Har dragit ner lite på fettet och äter några små "tör" mackor per dag.....men jag tror inte det är fettet utan vad jag läst mig till att om binjurarna strular och omvandligen av Levaxin inte fungerar kan man få mer av det dåliga kolesterolet o det är det jag fått. Har fortfarande mycket av det goda och triglycerider....så vi får se hur det går. jag vill inte äta kolesterol sänkande medicin då det är så många biverkningar och dessutom så har jag haft bra kvoter tills nu,alltså det kolesterol som finns är stora partiklar och inte fluff som fastnar i kärlen. Så får jag till binjurarna och levaxinet så fortsätter jag nog med Lchf,då det inte är bra med gluten,kolhydrater och socker då man har struma. Men ni vet hur läkarna diskuterar,man ska inte kunna/veta något själv....=)jag som läst allt som går o vet vad jag behöver hjälp med...och Lchf det ska man inte äta enligt dom,men ingen säger nåt om socker och annan skit folk äter, hm... Jag är så less på alla sjukdomar,morsan sjuk,brorsan sjuk,jag defenitivt inte bra och sedan tjafsa med Fkassan oxå.....alltid måsta bevisa hur man mår....att det inte syns utanpå...... Jag orkar inte mer nu,får bara vara glad då man har en bättre period så jag hoppas verkligen jag får hjälp att få sjukersättningen godkänd.
Vad jag längtar till stugan. Nog med skit nu, Trevlig kväll/helg.

Mycket strul omkring

Publicerat: 2012-12-06 / 19:01:47 | Kategori: Allmänt
Idag var jag till Nina en stund,dom ska ha visning på lägenheten igen,så det är bara att hålla tummarna. Kände att det inte är bra i kroppen,vet inte om det är struman ,Levaxinet eller nåt annat,jag har ingen o,hjärtat slår i halsgropen som vid för mycket Levaxin,men det är så konstigt då det är både under och över funktion symtom. Det är bara att hoppas att jag blir kallad till endokrin snarast och kanske få ta annan struma medicin då denna inte verkar vara bra. Så nu tar jag det lugnt o ser om det är nån feber eller nåt annat på gång. Morsan ska till sin läkare ikväll då hon bara blir sämre o sämre,så det blir att hålla tummarna där oxå....att det verkar vara skit överallt. Trevlig kväll på er.
Två härliga bilder.

Julbord ikväll.

Publicerat: 2012-12-04 / 21:34:23 | Kategori: Allmänt
Ikväll var det julbord på jobbet,trevligt att äta gott och träffa arbetskamraterna. Hade väldigt trevligt samtal med en arbetskamrat,man kan alltid byta erfarenheter om man törs öppna sig o visa vem man är och dessutom så går de flesta genom samma saker i livet med relationer,barn,jobb osv så bra att höra att man inte är ensam och att man kan lära av varandra.
Tack för ikväll alla trevliga människor =)

Ska det aldrig ta slut....

Publicerat: 2012-12-03 / 20:23:52 | Kategori: Allmänt
I em behövde morsan skjuts till akuten då hon inte mår bra,har feber och sådan värk att hon knappt kan klä sig... Vad hon fick veta var att sänkan var hög och att det kan vara muskel reumatism....ska det aldrig ta slut. Opererat snart alla leder och höften o en hand kvar och på detta kanske reumatism.... Tycker så synd om henne då hon var frisk som en nörkärna före hon ramlade i trappen o sedan har det bara rullat på. Och själv så är det inte så bra,värk och ingen ork och sedan gå och vänta på om man ska bli trodd på fkassan... Ja ja nog med gnat o gnäll,nu blir det snart national treasure o fika =) God kväll.

Vintrig helg.

Publicerat: 2012-12-02 / 13:06:29 | Kategori: Allmänt
Jäklar vad det har snöat,nästan så det är mysigt,jag som inte tycker om vintern. Det som räddar allt är att det snart är jul,sedan så väntar jag på våren igen och torpet =) Igår följde min älskade hälft mig på loppis,mycket kul att se och sedan så hade dom live musik medans man fikade så det var jätte mysigt... Hittade en del fina saker, inte så ovanligt men jag älskar loppisar. Åkte förbi modern o Kenneth på hemvägen och på kvällen kom Sandra och Ronny förbi i snöyran en stund. På em så åkte Andre till Vännäs och satte fast takräcket på ny bil`n... Idag har vi julpyntat,blir mysigare då.....nåt som piggar upp.
Loppisen
Maken har troget väntat på fiket medans jag söker fynd =)
En fin metall ram.
En ny glaskupa,istället för en av dom som blev sönder slagna
En fin turkos/brun stor kudde
Julpyntat med maken mitt i =)
Älskade kissen min.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!