Besök hos Penny.

Publicerat: 2012-09-30 / 16:49:04 | Kategori: Allmänt
I fredags var jag till Nina o Penny,dom var så förkylda,men humöret var det inget fel på. Penny hon slängde mosad biff runt hela golvet,ner med fingrarna i tallriken o så upp med dom o sprätta med fingrarna så det som landade på golvet de tog Signe =) Hon går jättebra o hon har huvudet på skaft den lill gumman. Sedan på kvällen hade vi med en kompis till Andre i bilen,han fick skjuts hem till Rödånäs o där fick vi kaffe av hans moder. I stugan var det kallt o rått som vanligt, vi eldade upp o sedan så åt vi taco o till efterrätt äppelpaj med vaniljvisp, mums =) Så mysigt att vara där o bädda ner sig o se film o Elsa hon går ut i sin bur så fort vi kommer dit o sitter där ute till det blir kolsvart,hon sitter även ute trost att det regnar.... Idag for vi till Sandra en stund o efter det till morsan o Kenneth på en kopp kaffe,tog även mera äpplen att frysa in till pajer i vinter.
Gla skit =)
Så här såg det ut när Penny kastar biff runt golvet....
Haha titta på hur hon står...
Lill Signe
Denna fina vyn har jag från sängen.
Så här trött var Elsa igår då hon låg o sov på Andre. Jobbigt att vara ute i friska luften o regnet.
Sandras Kurre.
Fika hos morsan.
Söting =)
Ser ni den gamla vinröda lampan upp till ibild,den går på batteri från solcellen o den nedre på fotogen,varde ljus....
Har oxå en fotogen kamin då de börjar bli så kallt,9 grader då vi kom dit inne,brrrrrrrrrr....
Finns så många älgtorn vid stugan,denna har en helt underbar färg. Trevlig kväll.

Regn o rusk....

Publicerat: 2012-09-27 / 18:56:33 | Kategori: Allmänt
Fy va det regna idag,vägen här ute var helt täckt med vatten som en liten sjö. Idag hade jag bara lite små fix,o sen kom morsan förbi o åt med Andre o mig. Sedan följde jag henne hem o fick ta lite äpplen så nu kan jag göra äppelpaj i vinter =) Så kul att Sandra börjat praktisera hos Andre o att hon är väldigt duktig säger han =), hoppas detta är något för henne o att hon o Petter kan börja jobba för Andre. Nu ska jag lägga mig o vila min stackars gamm rygg ,kramar till er alla.
Sandra o Nina ska få lite äpplen oxå,så gott till smulpaj.
Äpplen i en fin soppskål som jag hittade på återvinningen, sakletaren gör fynd =)

Små fix.

Publicerat: 2012-09-26 / 18:35:31 | Kategori: Allmänt
Fixade lite saker idag,som en ny liten kudde som är jättebra när man har ont i nacken. Köpte oxå ledbelysning som vi satt under våran underbara soffa, 0ch det blev så mysigt på kvällen när man släckt ner. Tittade oxå in till brorsan o han ser mycke bättre ut ,men han har ju trots allt kvar den jävla whiplash värken så det är inte så lätt.....men men han lever ju =)
Dom här fina orden hittade jag på expo,och jag satte upp dom i hallen, så fint.
Denna kudden köpte jag.
Mysigt eller hur....
Trevlig kväll,

Besök

Publicerat: 2012-09-25 / 20:07:55 | Kategori: Allmänt
Idag kom Sandra ,Petter o morsan förbi så åkte vi till Mogge,hade med glass o äppelpaj. Så kul att vara tillsammans så många då det är så sällan man ses allihopa. Sandra o Petter fratade o skrattade,många gamla minnen =) Sak letare som jag är så hittade jag en lampa i soprummet idag , hoppas ingen såg mig ta den under armen =)
Fin va....

Stug helg,igen...

Publicerat: 2012-09-23 / 16:43:17 | Kategori: Allmänt
Igår kom Sandra och Ronny o hälsade på,alla utom jag for och fiskade. Sandra fick 2 harrar o Ronny en gädda som Elsa fick. När dom kom tillbaka så grillade vi kött dom hade med sig o det var gott trots att det luktade "prutt" innan vi grillat det =) Det har varit kallt i helgen,10 grader inne då vi kom och i lördags så var det frost ute på åkern,men idag var det varmare och sol. Var förbi Mogge på hemvägen,farsan hade då åkt hem igen,bra att han varit där det har vi alla uppskattat. Han såg bättre ut och verkade vaknare,bra...............
Andre eldar.
Snabb mat inte så dumt,grillkorv med tunnbröd.
Åkern var alldeles vit i lördags,brrr......
Elsa sitter ute,springer ut så fort vi kommer fram o stannar ute tills det är svart ute.
Sandra o Ronny.

Brrrrr va kallt.

Publicerat: 2012-09-21 / 17:46:18 | Kategori: Allmänt
Idag var vi förbi Mogge men han sov o farsan låg o läste på rummet. Två tjejer från hemtjänsten var o städade. När vi kom till stugan så var det bara 10 grader inne. brrrrt. Nu har vi eldat i 3timmar o har 15 gr inne.ligger nerbäddad i sängen efter att ha grillat korv i ugnen.och ätit tårta tidigare....snacka om helg frossa .mm Elsa hon stack ut på en gång.älskar att sitta ute o titta tills det blir alldeles svart.då får man tvinga in henne. Ha en trevlig helg allihopa.

Nya saker,bara skrot.

Publicerat: 2012-09-20 / 18:37:27 | Kategori: Allmänt
Köpte ny tvättmaskin för ca 1 1/2 år sedan,nu så kan den inte centrifugera......och naturligtvis kommer den från expert som gick i konkurs för någon dag sedan. Andre o jag är lite krassliga,känns som om jag har feber......men får man ta det lugnt så är det ok.
Så här skönt kan man ha det oxå =)

Fika med Britta.

Publicerat: 2012-09-19 / 13:52:50 | Kategori: Allmänt
Idag var jag på cafe viktoria med Britta,åt en broccoli o ädelost paj OCH en choklad tosca kaka ,mums... Har sedan bara tagit det lungt då det behövs ibland. Just det fick ett halsband med örhängen av Nina o Penny där det stod "mormor"....så fint. Tack snälla för detta.
Mums.

Äntligen en Penny dag.

Publicerat: 2012-09-17 / 20:49:28 | Kategori: Allmänt
Idag hälsade morsan o jag på brorsan,fadern var där på besök oxå denna veckan. Ikväll hämtade Andre o jag upp Nina efter jobbet så vi fick följa med hem o träffa Penny. Hon har blivit så stor o härmar allt man säger o gör....så kul.

Hon fick en tyg docka av mig som hon skulle krama =)

Hon gillade Ninas älgkött,mums...
Kvälls vällingen,blir inte mycke tid för Nina med Penny när hon jibbar 8-18 o ska bussen hem. God kväll

Hemma igen.

Publicerat: 2012-09-16 / 19:29:00 | Kategori: Allmänt
I fredags så åkte vi till stugan efter allt strul,det var 9 grader inne ....brrrrr Men det är som alltid skönt att komma dit,Elsa satt ute i regnet =) På lördag fiskade Andre o jag gjorde inget,bara slappade o Elsa satt ute hela dan så hon var helt slut på kvällen. Idag söndag så var det en helikopter som släppte ut kalk i skogen runt omkring oss,såg ganska häftigt ut. När vi kom hem så for vi till Mogge,han låg o vilade i den nya stolen, det blir bättre o bättre men det tar tid o sedan så är ju allt annat kvar med whiplasch o hjärtat mm


Helikoptern hovrar o tar mera last
Våran mysiga säng

vilken jävla dag.

Publicerat: 2012-09-14 / 22:19:08 | Kategori: Allmänt
hur kan allt bli så fel o struligt....skulle fixa medicin åt brodern. höll på i 3 1/2 timme.... åkte till vårdcentralen.blev skickad till apoteket.ingen medicin inringt....upp till kirurgen ingen hjälp där...tillbaka till vårdcentralen.vänta i 1 1/2 timme...åka till 2 apotek för att få ut allt o tillbaka.... nu är jag slut.... åkte till sist till stugan.9 grader inne... men skönt att få varva ner. skriver på mobilen så de blir som det blir. Andre sover o jag ligger som enkarate snubbe med alla skydd på lederna då jag har sån värk..... svårt att sova då. men men har då gjort dagens goda gärning. synd bara att de var morsans födelsedag som blev så här. trevlig kväll mina vänner.

Man blir förvånad....

Publicerat: 2012-09-13 / 20:35:56 | Kategori: Allmänt
Idag åkte vi och beställde en massagestol till Mogge,sedan så bjöd morsan på lunch då hon fyller år i morgon =)
När vi kom hem o morsan ringer till kirurgen för att kolla hur det går med Mogge så får hon veta att "han har åkt hem".....
 
Men vad fn,han är inte ok o har åkt hem,till saken hör att min mobil strulade i morse, nåt som den aldrig gör....
tar då ut batteriet o hör att någon ringt o flåsat i mobilen....det är då alltså brorsan som kämpar med att ta sig hem o jag inte har kunnat svara......
 
Vi ringer då upp men inget svar så vi kan då inte för våran vildaste fantasi tro att han var på väg hem.
Så när vi kommer hem får vi då veta att de var han som ringt o då tagit sig hem....
 
Andre hjälpte oss hem med fåtöljen o nytt täcke o kudde mm,så vi fivade åt honom o han var så tacksam att vi var där.
Jo just det,dom hade glömt dom viktiga sprutorna mot blodproppar så det fick vi köra runt som galningar för att hitta ett apotek som hade... o innan vi for hem ikväll så såg han att för andra gången så hade han tappat sin mobil laddare då sköterskorna flyttat runt honom på avdelningen,så det blir att fixa i morgon.....måste ju ha mobilen för att kunna ringa oss om de blir något....puh.
 
Men vad gör man inte för dom man älskar.
 
Så mina älskade barn,jag har inte glömt er men orken o tiden tryter!!!!!
 
Ska lägga mig nu då jag är så slut att golvet gungar, trevlig kväll.
 
 
 
 
God paj,broccoli o ädelost.
 
 
Tack modern.
 
 
En nöjd brorsa,så glad över stolen.

Besök på lassa.

Publicerat: 2012-09-12 / 17:24:02 | Kategori: Allmänt
Idag åkte morsan ,jag och Andre på lassa till Morgan.
Han satt och åt på rummet,han hade hemskt ont och var ganska borta,men han lever då så allt annat får ta tid.
Vi fick hjälpa honom i säng,och upp i sängen då de gör så ont.
Han sa att de var först i dag det kändes som om han lever.
 
Morsan o jag var och tittade på en fåtölj och en massage dyna till Mogge,det behöver han verkligen som har så ont ständigt.
 
Ha en bra kväll.
 
 
 
Jag saknar mommos Penny =) Gull ungen.

Mogge ligger på kirurgen.

Publicerat: 2012-09-11 / 19:03:25 | Kategori: Allmänt
Idag fick morsan prata med personalen på kirurgen,Mogge lever men har jätte ont.
Får se om vi kan fara dit i morgon em ,vore skönt att se hur det är med egna ögon,sedan får man bara hålla tummarna att inget till stöter.
Dagarna har varit sega då man bara går o väntar,men just nu är det väl ok även om alla bekymmer inte är borta bara för att han opererats med en etapp är gjord i alla fall.
 
Trevlig kväll.
 
 
 

En dag av oro o väntan.

Publicerat: 2012-09-09 / 19:32:39 | Kategori: Allmänt
Igår kom Anton hit o sov över o idag kom morsan o Kenneth hit o även Petter.
Vi åkte till Morgan o pratade lite,Per var oxå där.
Det känns i hela luften o man ser det på alla att det är allvar nu,Morgan ska operera sig i morgon vid lunch o det känns inte alls bra....är jätte orolig,men vill inte tänka på det för mycket då kommer tårarna.
 
Nu får ni alla hålla alla tummar o tår att detta går bra.....Morgan är för värdefull för nåt annat o han har haft det för jävligt för länge nu.
Tänk på att vara snäll o komma ihåg varandra man vet aldrig hur länge man har det.
 
 
Morsan o Anton,gissa om Anton har blivit lång =)
 
 
Andre o Kenneth.
 
 
 
 
 
 
Trevlig kväll.

Snart slut på sommarn.

Publicerat: 2012-09-08 / 15:38:26 | Kategori: Allmänt
Vi drog till stugan i torsdags,men de var kallt som fn,12 grader inne.
Vi har fått elda hela tiden,i fjol så var de nästa så här kallt i oktober.....det är alltså förtidigt med denna kyla.
Jag blev dålig i ryggen igen så de vara bara att proppa i sig tabletter o lägga sig,känns som de är knivar i korsryggen o det går inte att stå upprätt...
 
Idag lördag åkte vi hem då Anton ska komma på besök, före det så hälsade vi på Sandra som är gräsänka då ronny är och fiskar.
Andre o Sandra åkte sen till Sand o fiskade oxå.
 
Ville hem då vi ska till Mogge i morgon o umgås lite innan han ska in på op på måndag,det känns oroligt då det är en sådan avancerad operation,måtte det gå bra!!!!!
 
 
Skönt med en brasa.
 
 
Här har vi brasvirke, av lastpallar....dom är bra till mycket =)
 
Andre ute och kapar pallar,jag fick smyga i säng, gick som en gammal gumma och ont som bara den.
 
 
Denna fina vyn fick jag ligga o kolla på då från sängen.
 
 
Älskar detta gamla blåa skåpet.
 
 
Köket sett från sängen.
 
 
Denna fina trä gubbe gjorde Petter då han gick i skolan,hur bar han sig åt....den är en kär klenod.
 
 
Denna lilla tomte nisse fick jag en jul av Petter,den sitter o vaktar i sovrummet.
 
 
Denna är jag nöjd med så bra att sätta kort el dylikt i.
 
 
Våran snygga våg.
 
 
Samlar på gamla flaskor.
 
 
Ena köks fönstert.
 


Vårat fina tvättställ i sovrummet.
 
 
 
Nu är det dax för fröna jag sådde att komma...
 
Och rosen blommar för fullt när man inte är där.
 

Besök på energicentrum i Klabböle.

Publicerat: 2012-09-05 / 21:49:00 | Kategori: Allmänt
Idag var jag på jobbet med nya sjukintyg o en ny årsinkomst,sedangjorde jag lite små inköp.
Fick veta att brodern ska operera sig på måndag så det känns sådär,de måste göras med man blir orolig då det är en stor operation,ett specialist team ska komma till Umeå för att göra operationen.
Var o köpte nya mysbyxor o 3 t-shirtar så han ska få känna sig fräsch efter op,man får göra det man kan o orkar för att hjälpa.
 
Ikväll åkte vi med föreningen till Klabböle på energicentrat,riktigt trevligt, bra föredrag o gofika =)
Kul att se det gamla huset med turbinerna mm.
 
 
 
De var lite glest i bussen minst sagt,bara ca 5-6 stycken från våran gata,men...
 
 
Herrskapet på resa =), som vanligt har jag inte tid att hålla kameran still....
 
 
Go fika, 1/2 av nöjet men inte bra när man ska ner i vikt,men vad fn....
 
 
Så mycket trevligt att titta på.
 
 
 
Nere vid turbinerna där vattnet kom in.
 
 
 
 
I denna telefonhytt så ringde tex tidningen o ssa ,nu ska vi trycka tidningen o vi behöver ström ,då slog dom på allt o när dom var klar så ringde dom igen o då stängdes allt ner...
 
 
Så mycke fina saker jag gääääärna tagit med hem.
Innan det blev att museum hade någon tagit original telefonen...
 
 
Fina lampor....
 
 
All sten mm är tagit från platsen, ett imponerande bygge.
Tjejen som visade oss runt sa att det ryktas att det spökar i pumphuset o i kafehuset...
 
 

Rough tidnings hylla eller industriell =)

Publicerat: 2012-09-04 / 19:14:51 | Kategori: Allmänt
Vad tycker ni om denna hylla,till tidningar,filtar eller tex handdukar?
Andre tycker den är skit ful,men jag gillar stål,betong,trä,sten mm.
 
Sov gott allihopa.
 

Läkar besök.

Publicerat: 2012-09-04 / 17:49:00 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa idag skulle jag på läkarbesök, det innebar att kl 04 i natt så hade jag inte somnat än så då steg jag upp o kokade kaffe,maken var oxå vaken så det var vår natt det.
Besöket gick bra då jag har en bra läkare men stressen över att inte veta hur det går med Fkassan klarar jag inte av,allt blir sämre från värken ,sömnen,minnet mm.
 
Fotade lite av mina fynd som sak letare idag =)
 
 
Här är lite kläder,det jag fotat kanske är 1/5 av vad jag fann,det är mycket finare än bilden visar då man inte har en proffs kamera.
 
 
Här lite vita saker,jag som älskar vitt.
 
 
Även det jag har på mig,går så dääääär o fota sig själv =)
 
Även en jätte snygg märkes skinn jacka,men den är förstor för mig,synd.
Mycket snyggare irl.

Lugn dag idag.

Publicerat: 2012-09-03 / 20:15:50 | Kategori: Allmänt
Har tagit det lugnt idag,värk i nacken som ger huvudvär och sedan orolig för läkarbesök i morgon o de kommande mötena efter det...
Gjorde lite fynd som den sakletare jag är,Pippi skulle varit min BF om hon var riktig =)
Visar bilder sedan på fynden.
 
Undrar hur det gick idag för Nina på hennes nya jobb,säkert tungt att lämna go Penny hemma hos pappa.
Lycka till Nina!
 
Kram allihopa.

Regn och rusk.

Publicerat: 2012-09-02 / 15:49:01 | Kategori: Allmänt
Vi har varit i stugan som vanligt trots regn och rusk.
I fredags regnade det som spön i backen men då var det mysigt att vara inne.
På lördag fick vi besök av en kompis till Andre som heter micke,han stannade ett bra tag o det var riktigt trevligt.
Andre provade fiska med de blev ingen fisk till Elsa.
 
I morse så kom Elsa in och såg så rädd ut,hon sprang fram till soffan o hoppade upp för att se ut genom fönstret och sedan stirrade hon in i finrummet.
Andre gick ut och kollade och då var det tass avtryck på bron ända in till dörren....undra vad det var som skrämt henne så.
Vi trodde det var en katt som vi vet har saknats men den hade kommit till rätta och tassarna var ganska stora så undra im det finns lodjur där....
 
Idag skjutsade jag brodern på apoteket mm o sedan bjöd han på fika.
 
 
 
Ja just det,jag gjorde en fälla med mat o snören till dörren innan jag visste om att det inte var katten som saknades som varit på bron =)
 
 
Elsa hon bäddade ner sig,tryggt och varmt =)
 
 
Någon som vill köpa ett par lampor,denna gamla fina omgjorda fotogen lampa???
 
 
 
Eller en "kryssbo" lampa?
 
 
Denna fina soppskål hittade jag i sommar på återvinningen,trevligt att göra soppa i till vintern.
 
Hittade en gammal bricka i ett av mina skåp,den passar bra på köks väggen.
 
Trevlig kväll allihopa.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!