Smått och gott.

Publicerat: 2013-04-13 / 19:48:00 | Kategori: Allmänt
Idag var det loppis igen, jag hittade fina ramar, burkar mm Hemma satte jag in fina bilder i ramarna o sedan satte vi upp en hylla med en lampa över och några fina ord jag länge velat köpa fast då var dom såååååå dyra tidigare, men nu blev det av. Så nu har Andre en mysig hörna att fixa med firman i =)
Mysig arbetshörna.
Hittade denna vackra fläkt i veckan,den är som en möbel i sig själv.
Vackra ramar med bilder.
Dessa vackra burkar hittade jag oxå och en gäst skylt till toan.
Vår färger i badrummet =)
4 nya vackra tavlor till min samling.
Elsa på hennes nya favvo plats i hallen,i den ya sko/kläd hyllan, där ligger hon så fort jag är i köket o har koll på mig.
Fina bilder på hjärtat mitt.
Vårat fina kök. Försöker fixa lite hemma när orken finns,rensa lite o göra förändringar. men längtar jag till stugan,att bara ta det lungt o göra det mysigare,har så mycket saker som ska dit,hela balkongen full.... Ligger nu som en strandad säl efter go mat som maken gjort, tack för det =) Trevlig helg.

Kalas hos Mogge.

Publicerat: 2013-04-07 / 20:13:00 | Kategori: Allmänt
I lördags var jag,Andre ,morsan o Kenneth hem till Mogge o Jonte då Mogge fyllde 43år. Det var trevligt som vanligt att ses då det inte är så ofta man ser en del. Jonte har blivit så stor,han tar studenten nu till sommaren, så det är kul att se hur det går för honom. Känns lite konstigt då alla har fullt upp hela tiden o jag har försökt påminna alla om vem som fyller år när ,var o hur....men jag har beslutat att sluta med det då alla är vuxna nu o får ta eget ansvar o är det inte så viktigt så är det deras beslut. Har även tänkt sluta säga till när jag själv fyller år,det är upp till andra om dom tycker de ä viktigt eller inte. Både det ena o andra glöms hit o dit så jag inser att jag inte behöver bry mig så mycket själv heller... Orken tryter nu då allt kring ansökan strular o drar ut på tiden så jag ska tänka på mig själv nu,som dom flesta gör.
Jonte o Mogge.
Kenneth o Andre
Han fick många lotter o ovanligt många vinster =)
Kollade på Mogges projekt Asffalt som ligger ute på YOUTUBE nu,riktigt kul. Kolla in detta! Asffalt och sedan umeå energiisolering med Andre o Petter =)
Denna tshirt med cd finns att köpa för 100kr
Har köpt en ny matta till rummet,men vårfärgen =)
Trevlig kväll.

Påsken.

Publicerat: 2013-04-02 / 19:34:00 | Kategori: Allmänt
På skärtorsdagen så kom Petter,Sandra o Ronny, Mommo o Mogge hit på middag efter jobbet. Vi åt o myste o snackade en hel del som vanligt. Efter maten så la vi oss i sängen o vilade =)
Ett helt gäng med mätta slappisar =)
På lördag, påskafton så åt vi hos modern,vila där med =)
Skulle tvätta,då hittade Elsa en handduk som hon blev kär i,hon gned sig o rullade fram o tillbaka. Nåt annat..... Min sjukskrivning gick ut den 1 april,har påminnt läkaren men inget gjort o dessutom så har jag ånnu inte fått papperet som jag ska söka sjukersättningen med. Och för att toppa allt så är läkarn borta till den 8 april,jag blir så stressad jag som inte ä de nog annars. Nu känner jag mig ganska sliten,gör allt jag förmår men inget sker o allt tar sådan tid,står snart utan ersättning om det inte går igenom......skräcken.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!