Nu är det nästan klart.

Publicerat: 2013-05-30 / 22:12:00 | Kategori: Allmänt
Nu är vi nästan klar hoos Petter,vi har hunnit lånht på en vecka. Så i morgon åker vi till stugan,premiär turen, såååååå skönt ska det bli, är sliten nu. Petter såg så nöjd ut idag när vi åkte hem, det har blivit så fint där ,vi har lte mera fix sedan men vi måste vänta på mera saker till detta.
Köket före kapningen,ska bli en bardisk där.
Efter kapningen.
Klinker i hallen.
Snygga brädväggen i hallen.
Fina garderober från blocket.
Det snygga svarta golvet,så avis skulle gärna byta lgh med Petter =)
Myspys.
Ekstolarna var en tidig fördelsedags present av Andre och mig. Nu ä det vila som gäller.

Morsdag och mera fix hos Petter.

Publicerat: 2013-05-26 / 21:20:40 | Kategori: Allmänt
Idag for vi till Petter igen,trots att det var min dag =) Vi hann en hel del där bla golv i hall och vardagsrum och mera brädor på väggen. Nu är det sängläge som gäller =)
Vardagsrummet med det fina golvet.
Brädväggen i hallen snart klar.
Grabbarna jobbar....
Det mysiga sovrummet.

Mera pyssel....

Publicerat: 2013-05-24 / 22:57:14 | Kategori: Allmänt
Idag blev Petters sovrum klart med brädor och up/down lights,så mysigt det blev och Petter var nöjd. Sedan fortsatte dom med våggen i gallen och det blev oxå målat i köket mm Så till veckan hoppas vi att resten av golvet har kommit.
Lampan i köket är nu uppe.
Så mysigt med brädväggen och lamporna, Petter ska nog sova gott i natt.
Vi tog en kopp kaffe innan vi åkte hem ikväll.
Nu har mina födelsedags liljor slagit ut.

Petters lägenhet.

Publicerat: 2013-05-23 / 21:43:00 | Kategori: Allmänt
I tisdags på min födelsedag så fick vi nycklarna till Petters lgh,sedan har vi varit där i 2 dagar nu och börjat med golv,målning och satt upp en brädvägg,så fint blir det. Igår kom Nina och Penny förbi då dom bor så nära och idag så bjöd Nina oss på taco,så gott och det satt väl då det varit så mycket att göra.
Rivit ena väggen.
Köket
Hallen före...
Sovrummet före...
Golvläggning
Badrummet före...
Vardagsrummet
Petter och Filip fixar golv.
Paus på altanen =)
Penny och Nina på besök.
Vitrinskåp i köket, bytt alla handtagen nu.
Matgruppen.
Kaos i vardagsrummet...
Början till brädväggen.
Målning i hallen.
Taco hos Nina.
Brädväggen snart klar.
Andre och Penny busar.
Brädväggen klar och sängen ihopsatt,bara 2 up/down light kvar nu. God kväll..

Vilken värme.....puh!

Publicerat: 2013-05-20 / 18:52:40 | Kategori: Allmänt
Jag må då säga att jag känner INTE igen mig själv,vid det här laget brukar jag vara brun som en pepparkaka,men ifjol och ännu värre är det i år, så ORKAR jag inte vara ute. Jag är trött och slut och vid minsta ansträngning så blir jag svimmfärdig. Jag ser ut som om jag sett ett spöke,blek o jävlig.... I morgon så får vi tillgång till Petters lägenhet,så kuuuuul..... Tänkte på vilken känsla det ska bli för honom dom första dygnen......från att ha bott i en garderob,under en trapp och senaste 3 åren i en lgh som är lika stor som en skrubb,med kök sov o allt i ETT rum,dusch i källaren mm Han har aldrig gnällt o varit otacksam som många andra.... Så ja, jag är lycklig för hans skull,det är han verkligen värd! Blommorna jag fick i helgen har slagit ut,jag bara älskar liljor....så jag fixade en liiiiiiten vas så jag kan ha några blommor vid sängen. Hittade oxå ett par bots. Vi har fixat en liten goodie bag till barnen, Julia ska få sin i morgon,hoppas dom blir glada =) Lite kex(bara osten som fattas) en box med solskydds faktor i form av 4 armband, en annan tub med solskydd mm
Kolla in liljan...
Dom här 2 satte jag i lill vasen vid sängen.
Goodie bagen =) Ligger nu med katta i sängen med min fina fläkt,såååååå skönt =)
God kväll.

Trippel kalas.

Publicerat: 2013-05-18 / 20:16:00 | Kategori: Allmänt
Idag så slog vi ihop mitt.Jontes och farsans kalas. Vi var 9 stycket som träffades och åt smörgåstårta,hallon/gräddtårta mm-. Sedan så hade vi alla samlat till en bas med förstärkare och grund cd till till farsan,då han fyller 70 år, så nu kan han bli en rocker =) Jag fick 2 blombuketter ,en trisslott och pengar mm, och det var en varm och trevlig dag.
Ser ni vem Jonte liknar??? Han är jätte lik Darin,har tänkt på det ett tag.
Mogge och hans hjärtegryn
Mums va gott
Maggan och gulle Sandra =)
Farsan fick ögonbindel på sig.
Lite förvånad =)
Farsan the rocker =)
En av buketterna jag fick =) Trevlig kväll.

Besök hos lill gumman.

Publicerat: 2013-05-16 / 16:23:12 | Kategori: Allmänt
Idag hade jag fått ett sms när jag vaknade,Penny ville ha besök av mommo =) Så jag skulle ta en kopp kaffe o sedan dra, men då jag blivit sämre i handkraften så tappade jag kaffekoppen o den gick i tusen bitar o KAFFE överallt !!! När jag kom fram så hade jag med 2 pussel o halksockar och ett paket målar pennor, hon blev så glad. Vi satt oss och målade blommor,hundar mm så kul nu när hon pratar.
Mommos gull gumma =)

Lite av varje.

Publicerat: 2013-05-14 / 20:09:24 | Kategori: Allmänt
I söndags så var vi till modern o åt mat o igår köpte vi 2 garderober till Petters lägenhet. Han ska ÄNTLIGEN få flytta från sin "skrubb" som han bott i. i ca 3år, den har fyllt sin funktion men han är verkligen värd ett bättre boende nu. Han har under åren bott i garderober,under trappor mm så nu får han en 2:a o det blir kanon. Han har varit en trooper som klarat av detta utan att klaga o gnälla. Har ju att jämföra med,tex Andres dotter Julia fick ett boende betalt av soc, problem i Obbola hos mamma.... Som om vi inte vetat det under alla år,känns bra att sanningen äntligen kommer fram. Den är sprilla ny, toppen fin och detta är hennes första boende, så jag är så lycklig för Petters skull då han då inte ä van att få nå lyx, o trots detta aldrig gnäller. Jag har fått vara den elaka häxan i så många år nu, trots att vi velat dela ansvar, o boende, och fostra alla barnen lika, att få lika mycket tid, kärlek o prylar...men det har inte varit populärt så här är resultatet av att en person fått krusa barnen( bara 2 av dom) tills dom inte orkar med dom och sedan sparkar ut dom o VÄGRAR hjälpa till... Men penga djävulen har fått styra vissa så länge man har kontroll över barnens pengar mm,sedan så är dom helt plötsligt bortskämda och då sparkar man ut dom !!! Dom har trots underhåll inga cyklar,men deras halvbror han har 2!!! Jag blir ledsen och beklämd hur vissa vuxna saknar all empati, bara säger "jag vill inte" så fort det inte gagnar dom själva i första hand, och så länge dom kan få barnen att hata den andra föräldern, snacka om att använda barnen .... Det är inte ok då det är barnen som kommer att få bära detta hela livet. Och sedan ta sin hand ifrån dom när dom inte går att använda eller då dom inte genererar några pengar, fy fn!!!! Nä nu ska jag inte gnälla mer,men allt kommer över en när man ser hur barnen blir behandlade av den som ansett sig perfekt o att ha en perfekt miljö att växa upp i och sedan så är det helt tvärt om.....o detta behöver dom inte stå för....för att "Dom VILL INTE" ä dom 3år eller...
Fina blommor jag fick av modern innan jag fyller år,då är hon inte hemma.
Hittade så fina kuddar på loppisen i helgen. God kväll.

Första gången till torpet i år.

Publicerat: 2013-05-11 / 00:00:00 | Kategori: Allmänt
Idag rensade vi balkongen på allt som skulle till torpet, sedan blev det årets första tripp dit. Andre lastade ur alla kartonger in i huset ( då jag är så risig i nacken) o sedan tog vi en kopp kaffe o drog sedan hem. Ingen vidare skön dag,men det finns hopp,sommaren är på väg... och sämre än ifjol kan det knappast bli. Helt appropå, vi hade varit förlovade i 10år i går och nästa år har vi varit gifta i 10år =)
Första kaffen =)
Trevlig kväll.

Söndag IGEN...

Publicerat: 2013-05-05 / 20:41:32 | Kategori: Allmänt
Idag fick jag tag på en tidig födelsedags present till Petter då han ska flytta till ett större boende. De blev 5 fina ekstolar och sedan förhoppningsvis nåt annat han behöver, försöker finna så mycket jag kan för en mindre slant, pruta ä gott =) Sedan så kom huvudvärken idag som läkaren sa,det minsta lilla gupp i bilen gör att det skär i hela huvudet, de ä bara å hålla alla tummar att det inte blir en whiplash oxå... Men EN skön sak ä då att det varit 15 grader ute, jipppie. trevlig kväll allihopa.

Maximal otur.

Publicerat: 2013-05-04 / 17:27:15 | Kategori: Allmänt
Igår skulle jag kasta några påsar i en kontainer,slängde fel påse och tog då REJÄL sats fört att hoppa upp och ta ut den påsen som skulle vara kvar.... Till historien hör att jag hade en kepa på mig så jag såg inte hur nära stålkanten var.... Jag slog i huvudet med en sådan kraft att jag föll till backen och höll på och svimma. Jag fick en jättestor bula som en limpa med en stor grop i,men kepan gjorde att det inget blödde. Då jag tar värktabletter till kvällen så var det jävligt men det maskerade hur jävligt... har knappt sovit i natt,kunde inte vända mig i sängen och i morse höll jag på svimma och jag kunde INTE höja o sänka hakan,eller vrida på huvudet. Så det blev akuten på ålidhem,vidare ill akuten på lassa och där krage o sedan skiktröntgen. Som tur inget mera synligt fel än vanligt( mina 5 diskbråck) men det kan som sagt komma senare o bli whiplas,disckbråck, nervskador.... Tur i oturen,men det blir att INTE lyfta mm om det nu går. Ska nu bara vila ikväll o se film. Kram allihopa.
Snyggt,NOT..... Slapp kragen men får ta det lugnt och inga lyft.
Hittade en fin bild på mig o Mogge,han gjorde en låt som han spelade in till mig på min 40års dag,denna bilden var på fodralet. Älskade Mogge.

Pjuuuuuu.....

Publicerat: 2013-05-01 / 22:16:19 | Kategori: Allmänt
Händer så mycket runt omkring mig nu, äntligen fått papperen till sjukersättniings ansöka...men då startar den långa väntan o oron för vad det utslaget blir. Det har det varit så jävligt att jag blev svimmfärdig när jag var ute o körde bilen,diskbråcken gör att det gör så jvl ont att jag är nära att svimma. Sedan har vi hjälpt Andres barn då deras liv inte är en dans på rosor( snarare helt tvärt om) vi har gjort allt vi kan för att underlätta för dom o det gör att min kropp tar ändå mer stryk än vanligt,men vad gör man inte för barnen. Hoppas att det lugnar ner sig.
Julias jättefina lägenhet som vi hjälpte henne få,men hjälp från högre "makter" =) Några roliga saker är att vi var på Sandras kalas,hon fyllde 27år. Jag;Andre o morsan o Kenneth åkte dit Jätte trevligt att få träffa alla,Krille Marie och Bertil, Nina ,David o gulle Penny, mommos lill piga =)
Gott fika o trevligt sällskap.
Fina bilder från ett besök av Lillhjärtat med familj.
Störtskön bild på när vi ätit o ligger o vilar,alla i samma säng,mysigt. Ska då uppta bloggningen,men just nu så finns inte orken. ha det gott


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!