Fika med en god vän.

Publicerat: 2013-03-25 / 19:23:48 | Kategori: Allmänt
Då det var ett bra tag sedan jag träffade min fd arbetskompis Britta så bestämde vi att fika på Schmäck i stan,inget vidare.... Det märks att dom ska stänga,gamm bröd till soppan,så krut tört.... Men men, vi tog en sväng runt i stan o lyckades hitta affären,eller snarare rummet med lakrits o de va då inget att hurra för. Då jag faktiskt inte gått på stan på flera år så kände jag inte igen nåt,blev helt vilse i pannkakan av alla ombyggda gallerier =) Kul att ut o se nåt o träffa vänner;MEN jag blev helt slut,ingen energi alls kvar,känns som en bil som går på bensin ångorna, FY. Så nu ligger jag nerbäddad o tar igen mig.
Det här är Britta ,men en annan dag =)

Loppis igen =)

Publicerat: 2013-03-23 / 21:57:00 | Kategori: Allmänt
I morse for vi till loppisen igen,lika kul som alltid. Vi tog som vanligt en fika,maken direkt eftersom han parkerar sig där medans jag letar fynd. Skulle sedan till retur marknaden men den va stängd,typiskt. på kvällen for vi till ninas en stund då jag saknar Penny,hade köpt en verktygslåda till henne=) Hon är så rolig,härmar allt man gör o tar man upp mobilen så ska hon se sig sig direkt. Andre filmade henne o hon tyckte det var skit kul att se sig själv o direkt efter härma det hon nyss gjort på filmen. Hon drog i min tshirt o kollade in o såg så förvånad ut....o sa bajs. Sedan så kollade hon in i tröjan igen,jag skrattade så tårarna rann,hon måste ha trott att de var en röv hon så =) Men vad som inte är lika roligt är att jag orkar inte bära henne nå mycket då ryggen pajar på en gång o det känns inte så kul då jag väntat så länge på att bli mommo o nu så orkar jag inte ens vara barnvakt....blir så ledsen.
De här roliga sugröret fick Penny,men de blir nog David som använder det.
Här ä verktygslådan hon fick så hon kan hjälpa pappa =)
Andre leker med Penny

Äntligen på G.

Publicerat: 2013-03-20 / 20:05:23 | Kategori: Allmänt
Idag ringde läkaren,han håller äntligen på att skriva intyget jag behöver till Fkassan..... Ska bli skönt att äntligen få söka.....sedan kommer oron för vad svaret blir =( Nu när solen börjar skina så längtar jag till stugan och det ska bli så skönt att komma ifrån allt o vara där o Elsa får vara ute i katthuset o titta på råtten =) Vi har ett ny gammalt golv i köket nu,är så nöjd, nu börjar det se ut som ett gamm fik.
Före bild
Fint va =)
Besök hos Sandra,Kurre ska vara med överallt.

Väder känslig,

Publicerat: 2013-03-19 / 19:03:36 | Kategori: Allmänt
Det känns så trögt nu,då de känns som om jag bara går och väntar....inget läkarintyg än.....kan ta 3 mån att få svaret från Fkassan och de är från man sökt.... Men jag får ju aldrig intyget så jag blir sååååååååååååååå stressad. Vädret eller stressen eller nåt gör att jag får mer värk,huvudvärk mm, allt känns tyngre då man är sämre än vanligt. Jag hoppas att jag hinner söka i tid och att det blir ett positivt svar,annars så vet jag inte hur man överklagar o vem man kan ta till hjälp med att formulera en sådan överklagan.....någon som vet? Nu när våren kommer önskar jag att jag kunde förverkliga alla mina ideer som är massor,men kroppen säger ifrån o för den delen orken i övrigt oxå,blir så ledsen då allt känns som om det går emot en,har insett att det är så här jag är,men hur får man fkassan att fatta det att jag inte klarar att arbeta mer..... Har fortfarande inga bilder,men jag ska skärpa mig. Kramar alla.

Less......

Publicerat: 2013-03-14 / 20:22:46 | Kategori: Allmänt
Mycket på slutet nu,väntar,väntar och väntar fortfarande på läkarintyget så jag kan söka sjukersättning......jag har väntat sedan januari. Jag blir så stressad av detta då allt hänger på detta. Morsan o Mogge är ju som vanligt krasslig,det ska tydligen inte få bli bättre för någon ,att allt strul o slit kan väl få ett slut eller åtminstone lugna ner sig. Igår så hade brandlarmet i en lgh i våningen ovanför oss,stått o larmat i flera timmar så 2 brandbilar och en ambulans kom hit,var som ett avsnitt av 112 =), som tur så var det inget. Idag så var modern och jag till kotknackarn,då det var en tid sedan. Jäklar vad otrevligt det är,känns bara värre ju mer man går då man nu vet hur det går till....men som tur så känns det så skönt eftreråt. Då mina diskbråck inte är bra,känns som om vilken sekund som helst så blir jag liggande,hoppas ju att det inte blir då man ä på byn.....då tar jag mig inte hem....kan bli så jäkligt att jag måste ringa ambulans som sista gången,så jag får lustgas för att ens kunna förflytta mig =( Får bli bilder nästa gång. Ha det allihopa.

Lite av varje....

Publicerat: 2013-03-08 / 20:25:49 | Kategori: Allmänt
I veckan har jag varit på mammografi då jag kännt ett par knölar. Var förbi brodern,hn har fått 2 knölar på ena armen o dom har kommit snabbt, blir så ledsen o orolig. Väntar nu på sjukintyget av läkaren,har väntat sedan december på detta,fick ett brev av fkassan att det kan ta 3 månader för ett beslut o den 30juni står jag utan pengar så jag är jätte stressad över detta. I onsdags så tog jag ut min make på middag då vi varit gifta i 9år nu,o dessutom fick han en Zlatan bok =)
Go mat`n vi åt.
Petter o Filip tog sin lunch rast här i förra vecka,grabbarna grus =)

Lite av varje...

Publicerat: 2013-03-03 / 19:10:12 | Kategori: Allmänt
På fredag var vi på lägenhets visning,det var en udda upplevelse =) Vi trodde vi skulle vara själva där men det var ett par till där,men det var inte det udda utan att hela familjen,en utländsk familj var hemma.... Mannen stod i hallen o frun satt alldeles tyst med en laptop i fönstret,vid skrivbordet o en annan dator satt gamm momma o flinade och i sovrummet låg ongen o sov så vi fick smyga in o titta.....ja de var udda. Sedan så är farsan här o har varit hit ett par gången o hälsat på,på lördag var vi o farsan hem till Nina`s....hon hade glömt bort att vi skulle komma så det blev en crashning av deras myskväll....dom hade badat o satt med ett vingals o där kom vi =) Det var riktigt roligt då Penny hade show, där hon dansade mm o var väldigt nyfiken på farsan. På förmiddagen var vi som vanligt på loppis o denna gången var morsan med,blev oxå en fika stund. Idag så handlade vi o sedan fick vi besök av morsan o farsan.
Den här tavlan hittade jag på loppisen.
Den här boken fick följa med hem.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!