Alltså jag tror jag blir tokig....

Publicerat: 2013-02-28 / 19:21:51 | Kategori: Allmänt
Idag var morsan o jag på specsavers för att byta glasögon,fick tjafsa för att hon skulle få nya bågar o pengar tillbaka ,men det var det.... När vi kommer hem så hade Andre tappat bort båda sin nyckel knippor,bil nycklar ,hemnycklar mm... Både Filip o Petter o morsan var här o vi letade men inga nycklar,så då blev jag av med min bil då Petter o Filip tog den. Dessutom så går inte extra nyckeln till firma bilen......bara strul. Vi har letat hela kvällen o nu är jag helt slut, godis sugen och dööööö slut....mens =) så vi drog på konsum o köpte godis,som jag ALDRIG gör annars. På väg till specsavers så körde jag 60 på 30 väg,fick då för mig att sakta ner,drog ned till 40 o då såg jag en kvinnlig polis stå med hastighets kontroll precis framför mig,o trots att jag körde för fort så klarade jag mig....hade bara fattats det oxå. Men nu ligger jag i sängen med en stoooor godis påse o dövar stressen.

Nu ä bil`n besiktad =)

Publicerat: 2013-02-26 / 20:28:00 | Kategori: Allmänt
Idag tog Andre med sig bilen och fick den fixad o igenom besiktningen,mEN det är mera fel med styrningen osv så det ska lämnas in igen, Vi har tyvärr kostat på den så mycket att det är väl bara att köra den ett tag till,för jag ger mig väl fn att köper vi en annan så är det säkert lika mycket fel på den så det blir nog att köra denna tills den rasar. I em så var vi och kollade på en lägenhet,den var jätte fin men den blir säkert bra mycket dyrare än utgångs priset så.... Tog en sväng till Penny och David,Nina jobbade. Hon var så go och glad och har blivit en riktig teknik nörd =9,hon ska kolla bilder på mobilen,se sig själv är jätte kul och hon verkar fatta hur allt fungerar....jaja det ska börjas i tid.
Tvtittarn,de ha hon efter mommo =)
Teletubbies är favorit.
Var ä naveln =)
Mobilen är jääätte intressant.
Signe gumman var så puss sjuk ikväll.
Denna jättefina bilden tog Andre ikväll.

Blodprover.

Publicerat: 2013-02-25 / 18:38:08 | Kategori: Allmänt
I morse var jag och tog faste prover igen då mitt kolesterol varit sky högt. Döm om min förvåning då jag fick mail ikväll på prov svaren ! För ca 2 månader sedan så hade jag 10.6 i totalkolesterol och nu var det 6.7,hade även sänkt det dåliga LDL från 8.0 till 4.4..... Så det är väl bevisat att LCHF inte passade mig då jag fick djävulsk hjärtklappning o skyhögt kolesterol och genom att äta havregrynsgröt 22gg/dag o mathavre till middag så har jag fått ner det kraftigt!! utan dyra preparat från affären =) Vad bra det känns,har vägrat äta statiner för detta så nu känns det bra att ha kunnat fixa det själv. Var förbi modern då jag tagit proverna o en granne till henne som bor kvar i sina föräldraras lgh o ska flytta nu, så fick vi ta en massa roliga saker som hon skulle kasta,de ä sakr från 40 talet o de är ju en dröm för en samlare som jag. Ska ta en hel del till stugan o sedan blir det att sälja eller ha loppis ev ge till second hand. kan ju inte ha kvar allt då vi bor i en 2:a =)
Vet inte riktigt vad detta är men troligt är att det är jätte gamla tvål koppar.
En gammal fin kartong med en katt på.
Två gamla burkar.
En rörstrand kanna med fat.
Två jättefina grytor/karotter,vet inte om dom bara går att ha i ugnen eller om man kan ha dom på spisen....någon som vet? Så kul att ha så gamla saker som är kvar ännu.
Två gräddkannor en rörstrand.
Två burkar.
Har börjat få en hel del burkar nu,skulle bara ha ett "gå in skafferi"
En fin sockerskål.
Mammas lill älskling,synd att hon ser så arg ut,men det rår hon int för =)

Vad skönt med sol ute =)

Publicerat: 2013-02-23 / 20:48:37 | Kategori: Allmänt
Idag blev det som vanligt en sväng på loppis =) det är verkligen en passion för mig och något att se fram emot. Att dessutom maken är villig att följa med för min skull är kul,och i mellan paus så tar vi en fika i deras fik och det är alltid trevligt. Jag hittade en hel del fynd bla en stor svart ljusstake och en ram som är ett tittskåp mm och påväg hem åkte vi o tog en kaffe hos morsan o Kenneth. Jag köpte dessutom min första riktiga tavla idag på tradera av en Tina Larsson,riktigt somrig och den ska få en heders plats i stugan. Det tråkiga är att volvon strular och inte gick igenom besiktningen så vi får se hur det blir med den.... Kvällens höjdpunkt blir Varg Veum som jag diggar o så lite gott till =)
3 tavlor , en ram och en fin stor burk.
En släkt träds tavla.
En stor vacker skål.
Ängla kort.
Ett vackert fat som ska hängas på väggen.
Den stora ljusstaken och tavlan som är ett tittskåp.
Det här är tavlan jag köpte på tradera, och 2 metall ramar.

Besök hos barnbarnet.

Publicerat: 2013-02-21 / 18:59:38 | Kategori: Allmänt
Igår var moder och jag hem till brorsan,men fy fn vad ont han har. Han kan inte äta nåt utan dricker något slags protein,allt annat gör ont. Sedan så kan han inte prata för då tar tungan i tanden på sidan o då vill han bara skrika, då hålet i tungan fortfarande är jätte stort och djupt. Man lider med honom och inget kan man göra. Idag så tog jag en sväng till gulle Penny som fortfarande ä sjuk, vi såg tele tubbies =) och drack kaffe. Sedan ville Penny bada,som en liten fisk,bra att ta till då hon blir sur. Har fixat håret idag då jag avskyr att vara mörk och tyvärr blir jag bara mörkare med åren. Jag vet att "man ser bara äldre ut med blekt hår" men jag vantrivs nåt fruktansvärt med mörkt hår,allt känns ljusare med ljust hår, och man ser snällare ut =) Jag gillar ljushåriga så ä det =) Så nu blir det vilopaus och spara lite energi. God kväll.
Sänghimmeln Penny fick av mig,men dom har inte hämtat den lilla imperial sängen som hon ska sova i än.
Penny väljer film =)
Sedan ska vi skjutsa dockan.
Älskar att bada.....ja de ä Penny dä

Måndag hela veckan....

Publicerat: 2013-02-18 / 19:48:00 | Kategori: Allmänt
Idag for brorsan och jag på apoteket,hade hade så jvl ont i tungan,det är ett stooort hål då båda stygnen gått upp. Tungan ligger emot en tand o skaver så han kan inte prata och inte äta, stackarn, han fick köpa bedövnings salva och bettskenor, Han har inte kunnat äta på ett tag nu så det blir flytande protein,som jag tycker smakar fn....=( Jag hämtade även ut mina mediciner, billigt och bra.....NOT. Hälsade på gulle barnbarne mitt idag,Penny ,hon var hemma o hade febern stackarn. Det är en liten tjurskalle de , hahahha Brukar inte säga så här men, jag längtar till att Penny blir större så jag kan ha henne mera då jag inte har varken ork eller styrkan nu, det känns så ledsamt då jag längtat sedan jag var före 40 år på detta och så är inte kroppen med på noterna. Jävla värk och ork,vet aldrig när jag blir liggande och det tär på en. I morgon är det dax för läkarbesök igen,tycker inte det är annat,men vad gör man? Har horisontellt läge nu då man inte har så mycke ork.
Penny glor på tv.
Vilket skratt hon har...
Den här gamm telefonen hittade David på loppisen i helgen, nu sitter den på hallväggen.

Stå upp för sig själv.

Publicerat: 2013-02-17 / 20:26:00 | Kategori: Allmänt
Jag blir så less,när man kommit till en viss ålder och bestämt sig för att inte ta skit mera,eller närmare att stå upp för sig själv och ens egen person så kommer det en jvl massa tillfällen att göra det. Det är väl io för sig bra men...... jag förstår inte att en del människor inte verkar fatta det som jag tycker är självklart: Att i mitt hem bestämmer jag Att min tid är min tid Har man som jag nästan alltid satt sig själv sist eller åtminstone inte som nr 1 så verkar folk tro att det är bara att kräva o kräva.... Man har inte rätt att göra saker för sig själv,när man själv vill utan att be om lov eller om andra oxå ska med... Att dom har rätt att rasera i MITT hem för något jag sagt som INTE passar, och sedan få belöningar för detta....och det i MITT hem ,där JAG bestämmer. Dessa personer är ofta dessa som själv säger NEJ ofta, eller jag orkar/kan/vill inte.... Ju mer man ger av sig själv och tänker på andra och finns till hans,så dsto mer kräver vissa.... Varför är det så??? Jag blir både ledsen och arg. Säger jag ifrån så blir jag ifrågasatt,det blir inte dom som är tystare och inte säger vad dom menar,men kanske är duktigare att utstråla att dom är upptagna eller nåt....vet inte vad fn det beror på. Jag är sjukskriven och ska ofta bli ifråga satt vad det är för fel på mig.... Syns det inte så är det alltid någon som mår sämre eller som tycker en jävla massa om hur jag mår. Jag har inte lust att pracka på folk hur jag mår hela tiden,gör man det så klagar man ju.... Jag har ont över allt o blir liggande ofta,har väldigt lite ork som jag måste ransonera till det som för tillfället är viktigast ,och det borde jag ju själv få avgöra vad det är. När kvällen/em kommer så är energin slut och det verkar inte alla fatta. Man försöker sminka sig o se ut som om man lever o det verkar ge bakslag,att man ser friskare ut än man är. Dom som alltid satt sig själv först och inte har måsta finnas för andra verkar gärna utnyttja att man har stort hjärta,tänker man för en gångs skull på sig själv först så ska du ge dig fan på att man får höra det och blr ifrågasatt....varför då? Men jag vet nu mitt eget värde och att jag har samma rätt att säga ifrån o tänka mer på mig själv och passar det inte alla som varit vana att utnyttja eller omedvetet ta en för givet så PISS OFF.... Väx upp och börja tänka på andras känslor lite mera... Nog om detta GOD KVÄLL =)
Lite vackra bilder som gör mig glad.

Loppis.......=)

Publicerat: 2013-02-16 / 17:38:20 | Kategori: Allmänt
Morgan kom hem i onsdag o det hade gått bra,men i torsdags då jag var dit så hade ett stygn gått upp så det var ett djupt hål i tungan. Han ringde till lassa och fick en tid för att sy,jag skjutsade dit honom, 2 timmar efter den tiden fick han komma in....dom hade då glömt honom o när han kom in så om han skulle sys så måste han bli sövd,så då blev det inget utan han hade suttit i 2 1/2 timme för inget,hade dom inte kunna sagt på telefon att dom inget brukar göra? Så han var helt slut efter det. Idag så åkte Sandra,Andre och Ronny och jag på loppis igen,där träffade vi Nina ocg David och Penny. Lill gumman hade feber stackarn. Maria ocg Petri o zackarias var oxå där, kul att se alla. Jag köpte en fin rosa fjäril på en pinne till Penny. Efter det så åkte vi alla hem till Ninas o tittade på lägenheten,alltid kul att se.
Besök hos Nina
Nya förnster väggen
Jag och Signe,lill barnbarnet mitt =)
Nina demonsterar ismaskinen för Sandra
Sandra och Signe
Lill gumman läser foto albumet jag gav henne.....o feber har hon ,stackarn
Nya burkar till skafferiet
Fina plast glas till stugan
En gamm tavla =)
En stor lila lykta
Fick den lilla turkosa ljusstaken av morsan på alla hjärtans dag
Till höger står ett bläckhorn från loppis som ska till stugan,det andra gamla bläckhornet står i mitten på bilden o det har vi här hemma.

Vardag igen.

Publicerat: 2013-02-13 / 18:24:44 | Kategori: Allmänt
Igår var jag hela dagen hos David och Nina. Det var så kul då jag kom dit,David var så ivrig och drog mig i armen för att visa att dom satt in 2 fönster i väggen som vi diskuterat om dagen före. Vi åkte och köpte lister mm o sedan var det att jobba för David,det blir så fint. Idag har jag så jäkla ont i axeln så jag kan knappt lyfta den o ännu sämre ta av kläderna eller jackan,som vanligt så kommer o går all skit i kroppen.
Väggen före
Väggen efter med flera fönster.
Och nya vita fina dörrar.
Här är den ena katten som stryker runt knutarna där,sitter ofta precis utanför rutan och kollar in =)

Jäkla bilar...

Publicerat: 2013-02-11 / 22:56:03 | Kategori: Allmänt
Besiktade bilen idag,allt gick bra tills han körde ut och skulle kolla avgaserna mm. När han kom in så fungerade inte tutan sa han och det gick inte att få några avgasvärden pga några hål i avgassystemet trodde han,så det blir ombesiktning... Men på väg därifrån testade jag tutan den gick inte,men då jag körde så funkade den! Hm..... Så nu ska avgassystemet lagas och nåt i framvagnen som läcker olja.....säger det igen "jäkla bilar" alltid något. Har haft alla varianter av bilar och dom nyare ä inte bättre,så skaffar vi en annan så är det väl mer skit med den.... I morgon så opereras Mogge så det är bara att hålla tummarna.

Penny gullhönan min....

Publicerat: 2013-02-10 / 17:38:54 | Kategori: Allmänt
Idag drog jag med morsan till Penny,hon har ju knappt tagit sig ut då hon varit sjuk så länge och även nu då hon äter kortison och blir skakis. Så vi var barnvakt medans David och Nina åkte och köpte 4 nya vita dörrar.....hm finns det nåt som inte ska jävlas.... Efter allt stök och bök så ska David sätta upp dörrarna och ser då att dom är 10cm för korta...... Han får då ge sig ut och låna bilen igen och lämna tillbaka dessa och frakta hem nya. Vi så tv,lekte och hade trevligt. Penny är en sådan solstråle och väldigt fachinerad av mobilen och datorn,att se sig själv på bild eller film snutt dansande =) Sedan bar det hem och då är man slut =)
Gammel mormor och Penny
Penny och jag,satan vad trött jag ser ut, det värsta ä att jag ä så trött oxå =)
Signe ska vara med
Penny gillar datorn
Penny dansar
Film tajm =) God kväll

Tavlorna.

Publicerat: 2013-02-09 / 21:45:46 | Kategori: Allmänt
Så här fina blev ramarna med nya bilder i,älskar dessa gamla ramar.

Besök i nya lyan.

Publicerat: 2013-02-09 / 18:31:00 | Kategori: Allmänt
Då Ninas familj alla haft magsjuka så har jag hållit mig därifrån..... Så idag blev det ett besök,äntligen, Dom flyttade in i torsdags på ersboda,en riktigt fin lägenhet,öppen och ljus. Blev så glad då jag inte sett Penny på ett tag,hon kom springande rakt i min famn och ville upp. Jag hade med en massa saker till henne,många nallar,en mätsticka till väggen.matta.flera tavlor,foton.fotoalbum.docka,ett stall med djur och 2 påslakan med en proínsessa och djur på.....mm När jag kom dit så var Davids pappa med familj dår så det blev husesyn och go fika. Har dessutom fått tag på flera vackra gamla ramar,såååå fina. Åt sedan lite mat hos modern o ligger nu i sängen med älskade Elsa på mina ben,skööööönt då nacken är trött nu. Så ikväll blir det en av mina favoriter, Varg veum. God kväll.
Lill gumman med dock badkaret hon fick.
Nina och Davids pappas fru.
Fin tapet i sovrummet.
Bädda ner dockan =)
Hyllan med stallet,nallarna mm
Från vardagsrummet mot köket.
Från vardagsrummet mot hallen,innanför glasblocken finns ett rum, som ett data rum.
Alla vackra ramar.
2 fina ljusstakar.

Lite ditt och datt idag....

Publicerat: 2013-02-08 / 18:25:47 | Kategori: Allmänt
Morsan och jag var iväg en sväng,skulle sedan till Mogge men han var inte hemma...... Kom då ihåg att han skulle till lassa och snacka med narkosen,så efter det for vi dit en stund och hade med oss semlor,mums..... Jag hade fixat en stor ram med fina foton i på tex Jonte så han blev så glad. Maken och hans barn är i Malå då hans farsa fyller 70år,så jag ska bara bädda ner mig och äta fredags mys =) Ganska skönt då nacken tar död på en,man får huvudvärk och orkar inte hålla upp huve.
God kväll.

Middag hos brodern.

Publicerat: 2013-02-06 / 18:44:55 | Kategori: Allmänt
I eftermiddag så tog jag med lite mat och smulpaj och drog till brodern. Vi åt och snackade om livet i stort och smått,men man blir bedrövad.......vissa människor verkar få all skit och vissa verkar bara glida runt. Hade hoppats att brodern skulle få det lite drägligt men inte då,nu ska han opereras igen då dom hittat något konstigt på tungan,dom tar det säkra före det säkra och ska operera bort den. Tidigare när han tog en biopsi så svall tungan upp som en tennisboll och han kunde inte prata,hur fn ska det bli nu då en större bit ska bort??? Han mår skit och får ångest och inget kan jag göra för att hjälpa honom...... Men vi har varandra och det är jag glad för och så länge jag har en bättre dag och står på benen vill jag finnas där för honom.
Middag med brodern

Smått och gott.

Publicerat: 2013-02-04 / 20:50:46 | Kategori: Allmänt
Morsan har ett tag velat följa med på loppis så idag blev det av. Jag passade på att byta sängkläderna jag köpte till en mindre storlek,hittade ramar,tavlor, en gammal fin kakburk i flera våningar och lite kläder. Vi tog dessutom en fika i det mysiga fiket dom har,lugnt och skönt. Så nu ikväll ligger vi i de nya sängkläderna och dom passar jättebra, ligger och ser på Ullared,gud så mycke roligt folk det finns =)
Fina metall ramar
Jättefint album till foton med en ram på framsidan.
Sängkläderna.
Burken med flera våningar.

loppis =)

Publicerat: 2013-02-02 / 19:50:25 | Kategori: Allmänt
Imorse drog vi på loppis igen,kul.... Efteråt satt vi ett bra tag i deras fik och pratade,mysigt var det. Men jag hade ont i ryggen så jag var orolig att inte ta mig hem,att bli liggande där kvidande på golvet.....det är alltid en oro så medicinen har jag alltid med mig. Som vanligt så hittade jag en hel del saker ,tex påslakan nya jättefina. Åkte en sväng förbi modern och kenneth och på em så drog Andre och Ronny och tränade,efter det så åt dom pizza här och spelade tvspel.
Påslakanen.
Burkar till skafferiet.
Mera burkar.
En söt badbalja att ha i duschen för Penny,så hennes dockor kan bada =)
Denna vackra ros.
Denna lilla tavla.
Stora rosa koppar från Mique

Stackars Nina....

Publicerat: 2013-02-01 / 21:05:00 | Kategori: Allmänt
Idag ringde Nina som skulle på jobbet, på bussen så fick hon inte betala med sms som hon alltid gjort "nä då får du inte åka med" jäkla sur gubbe,dom brukar vara snälla då dom byter system,men inte då... Som tur var jag på bena idag så jag hämtade henne och körde henne till jobbet. Tog efter det en kopp kaffe med modern och sedan helg. Ikväll bäddade maken o jag ner oss och såg Skyfall på tvn,mysigt. Trevlig helg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!