Folk och fä.

Publicerat: 2013-08-21 / 00:00:05 | Kategori: Allmänt
Man lär å länge man lever och nog är det sant... Då jag är en människa som nästan aldrig ljuger,vill andra väl, tänker på andra för mycket och sätter mig själv i andra hand,inte vill andra ont,inte HATAR, och bara önskar att ha samma rättighet som andra att bestämma i mitt eget liv, så blir jag både arg,ledsen o bedrövad. Har efter jag gift om mig trättat så mycket konstigt och manipulativt folk,som gärna går över likk för att få sin vilja igenom. Anväder barnen för att få som dom vill, sedan när barnen säger emot så är det #jag är din förälder o jag bestämmer" när det INTE gagnar dom. Har helt plötsligt ett gäng narcissister som gör allt för att sära på mig och Andre,ska tillrättavis, bestämma om våra liv, pengar, barnuppfostran mm Och det mest otroliga är att de är dessa som säger " här bestämmer vi,du har inget med vårat liv att göra" och trots detta så envisas dom att diktera hur vi ska göra i VÅRAT hem o liv!!!
Dessutom så har jag fått se på nära håll hur trångsynt kristna är, det dom är så rädda för- djävulen....är det dom själv sysslar med. Ljuger,manipulerar, är riktigt känsokalla.....har aldrig varit med om dess like. Jag har INGET behov att bestämma över andrs liv, MEN ska det vara så mycket begärt att få bestämma om mitt o Andres! När människor beskyller mig för att rå för både ena o det andra och BLÅ ljuger, vad gör man.... När folk slår sönder vackra antika glassamlingar i MITT hem o det heter "jag stod upp för mig själv" och sedan får medhåll av alla narcissister o kristan o ska ha en ursäkt av mig......o att jag ska förlåta. Men jag är totalt liv egen......
Är man för hjälpsam o snäll så sniffar dessa människor upp det o utnyttjar en till max, OCH ju mer man ger ju JÄVLIGARE blir dom,anser att alla andra ska tillfredställa varje nyck dom har,det är deras rätt, men själv så ska man inte synas,höras eller ens bestämma i sitt eget liv, ... Nä jag har fått nog förlänge sedan, säger som en av dessa personer....när någon är taskig så tar jag itu med dom och står,upp för mig själv o det är precis detta jag nu ska göra. Inte lita på något som sägs,och ju lenare någon är i rösten ju falskare är dom och man kan vara säker på att dom är ute efter nåt och när man gett dom det så kan man fara och flyga, eller så får man ett slag i skallen o det krävs mer. Nä ska tänka mer på mig själv o mitt liv med Andre. Och den som inte visar mig normal respekt har jag inget till övers för,mitt liv, mina beslut! Hoppas ni andra har sluppit hamna i klorna på narcissister o får uppleva normala relationer,med upp och ner gångar men där man kan prata o kompromissa,ge o ta.... det är bara det jag önskar.

Besök av brodern,äntligen.

Publicerat: 2013-08-07 / 20:44:42 | Kategori: Allmänt
Mogge har inte orkat komma o se stugan men nu blv det av,men orken den tryter så dom blev inte kvar så länge. Vi hann grilla o göra husesyn, trevligt att ha dom där.
Sedan så kom morsan o kenneth på en visit med motorcykel,så kul då morsan är så dålig. Men hon kände väl att bära eller brista så måste hon göra nåt,o de var kul att få besök.
Så vackert att stå på bron i sol regnet o titta ut genom humlen.

Mitt hjärtegryn Penny fyller 2 år idag.

Publicerat: 2013-08-07 / 20:33:14 | Kategori: Allmänt
Idag fyllde Penny 2 år så modern , jag o Andre drog dit på eftermiddagen. Hade tur att få en stund med Penny innan alla andra kommer ,då blir det sådant ståhej att man inte hinner prata eller nåt annan.....=) Penny fick en hel del saker bla 2 wiggley bilar,en docksäng jag gjort till henne, en stooor docka, tillbehör till dockan,en jätte söt ballerina klänning mm Penny fick oxå en massa nagelack av oss så vi målade naglarna på dockan,flera ggr =) Tog en tur på gården o träffade grann barnen , blåste såpbubblor som dom jagade o skrattade åt,sedan kom dom in för att fika så då drog vi. Jättekul att se Penny som blivit så stor. Vi firade oxå min stora älskling Nina som fyller 26 den 12aug, herregud så gammal man blivit..... har barn som är 27,26 o 21år...... tänker ofta på att det borde varit 4 barn ett innan Petter men som dog i magen i efter 5 1/2 månad, Mummel som vi kallade henne. Men jag är jätteglad för dom stora barnen jag har,alla med olika personlighet o det gör det kul o intressant, ÄLSKAR er alla.
Lite nyvaken o blyg från början och mååååånga presenter.
Docksängen jag gjort till henne
Wiggley bilarna,som även jag o Nina kan köra =)
Så sockersöt där hon stod i fönstret o pratade med grann barnen
Vi målade om brunnen i stugan så den ska hålla ett tag till
Vi har fått det riktigt mysigt o hemtrevligt i stugan nu. Försöker vila o ta det lugnt då det är vad kroppen behöver,men jag har så många ideer att ändra på saker men kroppen har inte den orken att fullfölja allt.
Var i Botsmark o såg nåt riktigt gulligt,en skylt med tupp övergång på vägen o det kom ett gäng tuppar o gick över den smala vägen på övergångs stället så sött.
Gick även runt o tittade på detta mysiga hus.
Vi gjorde en pyramid till jordgubbsplantorna jag fick av Krilles Marie o där trivs dom bra.
En vacker gammal spisplatta
Lite solning i år men ett par dagar i Södervik hann vi med,Sandra o Ronny hängde på.
Elsa myser
O ja,vi fick besök av en gubbe till =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!