Nina på besök.

Publicerat: 2012-11-29 / 20:29:13 | Kategori: Allmänt
Idag kom Nina på besök och vi åt lunch tillsammans, Sedan skulle hon vidare på två anställnings intervjuer,det som var kul att det gick bra o att hon ska inskolas i morgon =) Ikväll är Sandra o Petter o fixar det dom måste för att kunna börja ta körkortet,lycka till (stort tack till en speciell person =) )
Lunch med Nina
Tagit fram julblommor o snart kommer granen mm,då jag är en person som vill mysa in julen o sedan direkt ta bort allt o vänta på våren =)
Penny har fått hedersplats vid sängen
Min trogna följeslagare ligger vid mina fötter =)

Tradigt

Publicerat: 2012-11-28 / 19:23:00 | Kategori: Allmänt
Igår var jag hos läkaren och fick veta att jag har jätte högt kolesterol så det blir bara att byat diet,IGEN.... Har kämpat så hårt, vill inte gå upp i vikt igen. Ska nu till endokrin o snacka med dom om struman då jag vill ha annan medicin som dom inte vill skriva ut,funkar inte det så får man kanske chansa o köpa det utomlands,känns trögt då man inte få den hjälp man behöver. Vi har fått upp nya gardinhängare,fina som snus =)
Vi satte upp dom två bedjande flickorna på väggen vid min säng.
Vi fick upp en LITEN ängel oxå
Gardinstångs hållarna.
Här är den två gardinhängarna.
Ett vackert glashjärta Ska försöka koppla av nu,då det är så mycket som far runt i huvudet,går inte att slappna av....då man oroar sig för fkassan mm. God kväll

Ännu mera fynd

Publicerat: 2012-11-26 / 22:05:12 | Kategori: Allmänt
Idag hittade jag mera fynd,kan inte tala om allt av vissa skäl =) Det var en massa smycken,nessesärer,och en ipod....=) Så nu försöker jag få in musik på den men det går inge bra...har laddat ner itunes men kan inte få till drag and drop.....hjälp. I morgon är det läkarbesök,få se hur det går.... God kväll

Sakletarn fick jackpott =)

Publicerat: 2012-11-25 / 20:38:39 | Kategori: Allmänt
Idag så hittade jag ramar,hyllor,förvarings korgar,korg,tofflor,sockar,hatt,väska,ramar mm Tvättade och fixade till detta så nu ser det så fint ut på toan med korgarna. Det är så roligt då jag varit som Pippi långstrump hela mitt liv,och när man gör fynd är det så kul och det konstiga är att jag hittar saker som jag behöver eller som andra i min närget behöver,sådant jag tänkt köpa .....det dyker helt magiskt bara upp =) Var en stund hos Sandra och Ronny på kaffe,myste lite med Kurre.
Korgarna på toan.
Vägghylla och korg.
Hyllor och ramar.
Toflor,sockar och scarf...

Lördag.

Publicerat: 2012-11-24 / 19:42:22 | Kategori: Allmänt
I morse for Andre till David och sedan körde dom saker till Degernäs,tex skotern och prylar från Nina och tömde dessutom Andres firma lokal. Jag och morsan åkte på Rusta och lämnade tillbaka lite prylar och handlade. Sedan på kvällen åkte vi till Mogge och farsan,farsan kom precis då hade varit till Sandra en stund, där provade vi Mogges gå band och kollade på dom saker han köpt och fått för att försöka röra på sig o må bättre. Igår var farsan förbi oss på kvällen,bara passa på då han är här.
Morsan och Mogge.
Farsan och Mogge svänger dom lurviga.
Farsan och Mogge åt pizza,men vi ät ju LCHF så vi fick vänta till vi kom hem =)
Farsan och andre igår,kollande på mobilen =)

Glad make =)

Publicerat: 2012-11-22 / 19:02:25 | Kategori: Allmänt
Idag kom Sandra och Andre hem med den nya firrma bilen,vi drog då till Degernäs med den gamla. Där var ett helt gäng hantverkare på plats och satte upp deras nya kök,vi blev bjudna på kaffe och stannade en stund. Snacka om att det hänt saker där....när jag bodde där fich jag ta Petter på höften och gå ner i källaren och elda 1 ggr/timmen....nu har dom jordvärme mm =) Åkte till Mogge en sväng och tog en kaffe,sedan hem och vila,jag är inte ok i kroppen och bltr blir lite konstigt.
Brodern.
Lchf kakor,går äta men ska nog vara mer fejk socker i =)

Något är fel.....

Publicerat: 2012-11-21 / 17:32:27 | Kategori: Allmänt
Har känt ett par veckor att det inte känns bra,men trott att det ska vara så.... Inser nu att det hänt något sedan jag börjat äta LCHF,googlat detta och ser att flera upplevt detta. Jag är yr,har blodtrycksfall,lågt bltr,tung andad,känns som om hästar skenar i bröstet,hjärtat hoppar över slag....känns alltså inte bra. Tror att jag har för hög dos levaxin sedan jag ändrat kosten,så idag har jag själv minskat dosen för att se hur det går.... Har försökt tidigar att få utskrivet armour thyroid,av gris,men det är licenserat och nästan bara i Finland man kan få detta,läste om en kvinna som blev sååååå mycket bättre av detta. Ska ta upp detta med min läkare nästa gång.
Så här känns det när man måste bråka sig till hjälp,att man ska måsta lida i onödan då det inte är knark man ber om att få prova. God kväll allihopa.

överrasknings dag idag.

Publicerat: 2012-11-19 / 19:38:02 | Kategori: Allmänt
Idag skulle jag göra några äenden,men just som jag skulle ut så ringde Nina. Hela familjen hade sovit hos Mariana då dom skulle ha visning på lägenheten idag,men Penny hade inte sovit nåt så dom var hemma idag,så det blev en dag hos mig istället... Penny fick inviga dockskåpet och det var uppskattat. Sedan kom Andre och Sandra hem och även David,så vi åt alla middag tillsammans. Det var en riktigt kul dag,men trött blev jag då orken tryter. Handlade lite åt Mogge ikväll då han har en sämre period. Så nu är det ryggläge som gäller.
Penny sover på 2mommos" säng.
Elsa är nyfiken,men vet inte vad det är... Sedan så låg hon gömd i garderoben hela dan då hon är rädd för Penny,stackarn....
Penny leker med dockskåpet,
Alla i hallen.
Sandra leker =)
Penny ska visa David allt...
Finns det hjärterum så finns det stjärterum...
Penny och Nina leker.

Väldigt lugn söndag.

Publicerat: 2012-11-18 / 20:18:41 | Kategori: Allmänt
Idag har det inte hänt mycket,vi fixade med skohyllan som var fast skruvad i en låda i skåpet =) och sedan så satte vi fast den nya duschtvål hållaren på toaletten,så skönt att slippa alla flaskor som dräller överallt. Senare ska vi byta kontakterna till den gamla lampan och dockskåpet, så de går att använda igen. Andre han har snus fulla spisen så det går inte göra nån mat.....men de är klart att de får gå då han sparar en maaaaassssa pengar på det =) Håller oxå på med julklapparna och hoppas att jag snart är klar,ska bli så skönt då kroppen lever ett eget liv och jag aldrig vet när jag blir liggande då orken och värken tar ut sin rätt,GSG säger jag bara....går det så går det =) Tevlig kväll.
Fin lampan saknar jordad kontakt.
Go kisa min =)

Secondhand lördag

Publicerat: 2012-11-17 / 18:25:00 | Kategori: Allmänt
Idag var Andre,Sandra och jag på secondhand,hittade riktigt bra saker så jag är nöjd. Hade saker hos morsan som vi hämtade och tog hem och en tv till Petter. Ikväll kom morsan på besök så vi ser nu film och äter grädde med jordgubbar/hallon, mums..... Har hittat en hel del fina saker till det antika skåpet i vardagsrummet som är ett dockskåp...det ska Penny och jag leka i sen...=)
Hittade en gjutjärnsgryta av kökskungen.
En fin turkos karamell skål.
Denna fina gamla lampa,ska bara byta kontakt på den.
Hittade oxå denna fina duschtvål hållare till toan,blir skönt att slippa alla flaskor i duschen. God kväll.

Fredag.......

Publicerat: 2012-11-16 / 20:20:00 | Kategori: Allmänt
Idag var Andre och fixade med jobb och på em for han till kotknackaren. Så Anton fick sig en härlig sovmorgon....kan vara behövd då jag vaknade i natt och då stod tvn på....jag orkade inte gå upp då jag hade sån värk så i morse fick Andre stänga den. När jag sa det till Anton så sa han att han måste ha smullit av,å glasögen låg bredvid o allt var huller ombuller =) det kan ju vara jobbigt att praktisera =)=) Han åkte hem i em och vi handlade och tog sedan en runda till morsan då hon inte är så pigg. Sedan hem och äta mycket lchf,grädde,bär mm .....mums Trevlig kväll allihopa och lycka till Nina med visningen på måndag.
Sandra och jag var på bio igår....Breaking dawn 2,sååååå efter längtad,bra var den oxå ,så synd att det är slut nu.....mera.....
Bild på Penny från instagram,sötingen. Flera instagram bilder:
Vårat mysiga kök,som ett gamm fik =)
Så fin bild på morsan och Petter.
Har ett kul program där man kan mixtra med bilderna.... Har ett par till....
Fönstret i vardagsrummet. Trevlig helg.

Anton praktik med Andre

Publicerat: 2012-11-13 / 17:34:13 | Kategori: Allmänt
I denna veckan så är Anton här då han ska praktisera med Andre,riktigt trevligt. Igår kväll så lade vi finnmask på Anton,med en massa jox =) Har själv börjat testa en massa masker med saker man har hemma och det verkar kanon,ska bli kul att se hur det går framöver, kanske jag börjar åldras baklänges =) =) Morsan kom på middag i em så trevligt att sitta alla 4 runt bordet och prata om både de ena och andra =)
Den ene vid tv och den andre vid datorn,kvalitets vila =)

Grå rusk...

Publicerat: 2012-11-11 / 15:06:54 | Kategori: Allmänt
Idag småhandlade vi lite då Anton ska bo här denna veckan,påväg hem åkte vi förbi Mogge. Han har en sämre period igen, och det är jobbigt att se. Andre provade en del av de saker han köpt för att underlätta för kroppen =) såg för kul ut men jag förstår att det känns skönt att ha på sig. I morgon är det dags för faste prover igen, det är bra att ha koll på värdena.
Lite mera klappar klara =), skönt Trevlig farsdag alla farsor.

Hektiskt...

Publicerat: 2012-11-10 / 19:21:03 | Kategori: Allmänt
Idag fyllde Andre släpen och så åkte vi till torpet och lämnade lite grejor,sedan så hämtade vi klinker som vi ska använda i hällen hemma. Väl hemma så packade vi lite saker som Nina o David ska styla sin lägenhet med då den ska ut till försäljning till veckan. Penny det lilla charmtröllet hade feber IGEN.... Efter det så blev vi bjudna på mat hos morsan,ligger nu och bara tar det lungt....nu kommer snart Sandra och Ronny på besök.
Usch vad grått och tråkigt det är på vintern.
David och Andre satte upp en lampa dom lånat.
Pennys grymma min =)
Så kul då jag vänt kameran i mobilen ,då gillar Penny att titta på sig själv...
Heja Sverige,mössa från mommo...(mig alltså)
Mat hos modern.
Hemma hos modern
Hos modern ,igen...

Helg

Publicerat: 2012-11-09 / 18:23:26 | Kategori: Allmänt
Idag var Sandra och Andre här i huset och isolerade,kul... Idag fick jag hem en madonna jag köpt på tradera,älskar madonnor, sparar på dessa så denna får övervintra här till i sommar då den får flytta ut till torpet. Pratade med morsan idag och hon håller på att värka sönder,ska det aldrig ta slut med operationer efter hennes fall. På söndag kommer Nina och David och lånar prylar till deras visning av lgh,hoppas dom får bra för den.
Visst är den fin

Mer klappar inslagna....

Publicerat: 2012-11-08 / 17:36:41 | Kategori: Allmänt
Idag slog jag in lite mer juklappar,hoppas jag gjort alla innan december då jag hoppas att bara få mysa och ta det lungt. Var förbi modern och fick tag på en del gamla saker som skulle kastat,kul....bilder kommer sedan. Något annat kul är att Nina o David köpt ett nytt boende på ersboda nära jobb och dagmamma. Nu så måste dom bara fixa och sälja den dom har på tomtebo, så dom ska låna lite saker här och styla =) Ikväll ska jag testa något jag läst om, aspirin mask,ska vara riktigt bra för ansiktet....det lär vi få se. Sedan ikväll så blir det film 3 i twilight saga,allt för att ladda till den sista delen nästa torsdag. Go kväll.

Fy vad jag är slut i ryggen...

Publicerat: 2012-11-06 / 19:49:10 | Kategori: Allmänt
Idag började jag med julklappar,i tid som jag är..... Men fy sa den lede vad jag har ont i ryggen,känns som om jag ska gå av på mitten... Har kommit på ganska många klappar och det känns bra att inte spara till i december,ska bara mysa då. Ikväll blir det Twilight,min favorit, på tv,jag bokade dessutom plats på Twilight 2 den 15/11 på bio, då ska Sandra och jag gå.....längtar,barnsligt,javisst med det är en härlig avkoppling.
Twilight....
Julklappar.

Loppis

Publicerat: 2012-11-05 / 19:26:52 | Kategori: Allmänt
I eftermiddag så var Sandra och jag på loppis,kul som vanligt ,en av mina passioner =) Hittade de en hel del saker. Petter var förbi med Andre i em och åt middag här,skjutsade hem honom sedan. Ska försöka fixa det fina dockskåps skåpet som vi har så att Penny har något att göra när hon kommer på besök. Fixade en hel del my little ponys som jag kan ha i skåpet =)
Köpte denna fina soppskål,känner mig som Emil =)
Ett fint gryt underlägg.
En romantisk skål.
Gillar filmerna av Richard Hobert,de sju döds synderna,men Göran Stangertz som nu avlidit. Idag gick filmen bröllopet.

Middag igen...

Publicerat: 2012-11-04 / 20:53:25 | Kategori: Allmänt
I eftermiddag kom Sandra och Ronny hit på middag,dom hade varit och fiskat i Nordmaling, men det blev ingen fiske lycka. Blev en trevlig kväll med många skratt =) med alla underliga samtals ämnen vi brukar ha,mycke fulprat som vanligt=) Nu blir det sängen och en favorit i repris....BECK God kväll
Kolla in detta....Sandras avätna revbensspjäll såg ut som en nedre del av en manskropp,men P....snopp =)
Mums,grädde och hallon
Ronny och Elsa busar
Elsa busar...

Middag med besök.

Publicerat: 2012-11-03 / 18:52:00 | Kategori: Allmänt
Handlade lamm när vi sist var på affären så vi gjorde lamm i lergrytan idag och sedan kom Morgan,morsan och Petter på middag. Vi skrattade och pratade på som vanligt,vi har ofta mycke roligt att prata om =) Åt sedan glass och hallon med grädde,mumsfillibaba.... Var seda mätta och nöjda så vi hängde framför tv`n.
Mysigt vid de lilla bordet.
Trevligt sällskap.
Fixade en massage dyna igår,den satt Petter i idag. Så skönt när man har ontt i kroppen.
Igår var vi förbi morsan och Kenneth.

Börjat fixa julklappar tidig som jag är....

Publicerat: 2012-11-01 / 23:14:32 | Kategori: Allmänt
Idag var Sandra och jag iväg och fixade lite julklappar,det känns bra att inte spara det till sista stund. Sen så är det inte så konstigt då jag är förtidigt född, 7 veckor -66 det var mycket då,jag fick ligga i kuvös och vägde som minst 1500gram,så jag har helat mitt liv varit tidig,kan inte komma försent.... Hittade oxå några saket till mig själv.
Andre och Sandras lejon =)
Hos Mogge,Andre testar den nya massage dynan.
En ny fin ram.
En gammal barometer.
Hittade dessa underbara foton på Ninas blogg,det är Penny och Didrik. Sedan visar Penny hur "arg" hon kan bli,så kul....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!